فريز كردن دانه انار

در

دستور کار فريز كردن دانه انار بدون چسبندگى :

براى تضمين نگهداری ایده آل‌ دانه های انار، توصیه میشود :
👈پوست انار نازک و بدون شکستگی، کاملاً رسیده، فاقد لک و کپک زدگی باشد.
طبق ویدئو ؛ کاغذ روغنی را کف سینی بذارید و دانه های انار را روی آن بریزید و سینی را به چپ و راست تکان دهید تا
👈رطوبت دانه ها گرفته شود

👈دانه ها از هم جدا شوند و روی هم قرار نگیرند که به هم بچسنبد. سپس با سلفون یا کیسه فریزر روی آنرا کاملاً پوشش و کیپ کنید و در فریزر قرار دهید.
👈بخاطر اینکه بین سینی ها فاصله برقرار شود از درب بطری استفاده کنید
👈وقتی از یخ زدن دانه ها مطمئن شدید سینی را تکان دهید تا دانه ها از کاغذ روغنی جدا و درون کیسه فریزر ، زیپ کیپ و یا ظرف درب دار بریزید و خوب کیپ کنید
و به فریزر منتقل کنید.
.
نكات مهم بسته بندی و فريز كردن :👇
١.منجمد كردن دانه های خشك روی كاغذ روغنی به صورت جدا از هم و
پوشش دهی با سلفون
٢.كيپ و محكم بودن روش های بسته بندی
٣.گذاشتن در طبقه ای از فریزز كه
كمترين بو رو بگيره
اگه نکات درست رعایت شود دانه های انار کاملا جدا از هم میمونن و به هم نمیچسبند.
تقریبا همه کار میشه باش کرد.
فقط انچه که مسلمه بعد از یخ زدائی کمی اب میندازه و کیفیت اولیه رو نداره
برای همین من ترجیح میدم
از این دانه هاى انار بیشتر برای :
👈 مصارف غذایی و تزیین ژله و بستنی استفاده کنم تا مصرف داخل کیک و شیرینی
👈 میتونین از این دانه های انار یخی به عنوان یخ برای تزیین نوشیدنی ها و
شربت هاتون استفاده کنید.

منبع: cook3

بیان دیدگاه